Gå till sidans huvudinnehåll

Restaurangledning

Kristina Hauge

Resturangchef

Ousainou Mbye

Biträdande restaurangchef/Sommelier (tjänstledig)

Café och garderob

Lirim Kurtisi

Chef café och garderob

Lisa Jonsson

Arbetsledare café och garderob

Service

Mia Stenfelt

Hovmästare

Josué Morales

Hovmästare

Simon Engmalm

Bokningsservice restaurang (tjänstledig)

Damjano Agalliu

Servis

Kheyamn Azadikhah

Servis

Sanna Lönn

Servis

Camilla Olsson

Servis

Kök och personalmatsal

Johan Roos

Köksmästare

Lisa Cederberg

Sous chef

David Berhane

Diskare

Mats Borg

Serveringspersonal

Abdel Darsane

Diskare

Michael Goddwin

Kock

Marlene Hammerström

Kallskänka

Fredrik Henry

Kock

Christoffer Hjelm

Kock

Helen Johansson

Pastry chef

Jens Karlsson

Kock

Therese Montacar

Restaurangbiträde

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt

Frågor och svar om mat och dryck

Hur bokar jag bord i restaurangen?

Serverar ni vegetarisk kost?

Kan jag äta i er restaurang utan biljett?

Kan jag förbeställa mat och dryck till pausen?

Får jag ta med mig egen mat eller dryck?

Får jag äta och dricka i salongen?  

Hur gör jag om jag har en matallergi eller matintolerans?

Var ligger Operabaren?