Gå till sidans huvudinnehåll

 

Förätter

  • Eldad lax från Skagen, gravad rabarber, grön sparris, forellrom och pepparrot 189 kr
  • Kycklinglårterrin med ramslök och dragon, smörad kycklingbuljong och vårsallad 189 kr
  • Vinkokt vit sparris, nässelskum, potatisflarn, inkokta rädisor och spenatpesto 179 kr

 

Varmrätter

  • Smörpocherad koljarygg, bakad morotscrème, chorizo, vit sparris, skaldjurssås och citronkokt fänkål 335 kr
  • Grillad entrecôte, friterad krossad färskpotatis med cheddarost, knippemorot och rödvinssås 335 kr
  • Burrata med tomater, vinägerkokt potatis, rökt broccoli och thaibasilika 295 kr

 

Dessert

  • Rominkokta rabarber, mandel- och digestivekaka, bakad cheesecakecrème, rostad pistage och lemoncurd 139 kr
  • Jordgubbsglass, citronsockerkaka, rostad choklad, citronfromage och hallon 139 kr
  • Operans ekologiska ostar med dagens tillbehör 169 kr
  • Kvällens chokladtryffel 79 kr
  • Kvällens glass/sorbet 59 kr

 

Köksmästaren rekommenderar 645 kr

  • Förrätt: Eldad lax från Skagen, gravad rabarber, grön sparris, forellrom och pepparrot
  • Varmrätt: Smörpocherad koljarygg, bakad morotscrème, chorizo, vit sparris, skaldjurssås och citronkokt fänkål
  • Dessert: Rominkokta rabarber, mandel- och digestivekaka, bakad cheesecakecrème, rostad pistage och lemoncurd

 

Gröna menyn 595 kr

  • Förrätt: Vinkokt vit sparris, nässelskum, potatisflarn, inkokta rädisor och spenatpesto
  • Varmrätt: Burrata med tomater, vinägerkokt potatis, rökt broccoli och thaibasilika
  • Dessert: Rominkokta rabarber, mandel- och digestivekaka, bakad cheesecakecrème, rostad pistage och lemoncurd

Med reservation för eventuella prisändringar.

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt