Gå till sidans huvudinnehåll

 

Förrätter

  • Crudo på pilgrimsmussla med apelsinvinägrett, gräslöksolja, forellrom och fänkål 189 kr
  • Jordärtskocksoppa med smörstekt kalvbräss och sojainlagd svartrot 189 kr
  • Dillgravad morot med tångkaviar, granatäpple, ljummen rödkål, flagad mandel och lingonvinägrett 179 kr

 

Varmrätter

  • Smörstekt skrejrygg med musselrisotto, bakad blomkål, krokett på blåmussla och äppelvinägrett 335 kr
  • Rödvinsbrässerad svensk oxkind med potatispuré, långbakad fläsksida, sotad lök och rökt gräddfil 335 kr
  • Kroppkakor med rostad rotselleripuré, hasselnötter, morot och äpple 295 kr

 

Dessert

  • Chokladboll: kokosmousse, choklad- och moccacreme, rostad havre, brynt smörkola och kaffemaräng 139 kr
  • Citron- och yoghurtsorbet, blodapelsincreme med sichuanpeppar, lakritsmazarin och vit chokladsmul 139 kr
  • Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör 169 kr
  • Kvällens glass/sorbet 79 kr
  • Operans chokladtryffel med kvällens smak 59 kr

 

Köksmästaren rekommenderar 645 kr
  • Förrätt:
    Crudo på pilgrimsmussla med apelsinvinägrett, gräslöksolja, forellrom och fänkål
  • Varmrätt:
    Smörstekt skrejrygg med musselrisotto, bakad blomkål, krokett på blåmussla och äppelvinägrett
  • Dessert:
    Chokladboll – kokosmousse, choklad- och moccacreme, rostad havre, brynt smörkola och kaffemaräng

 

Med reservation för eventuella prisändringar.

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt