Gå till sidans huvudinnehåll

 

Förrätter

  • Operans S.O.S med brynt smör, ägg, crème fraiche och fröknäcke. 189 kr
    Köp till kökets hemkryddade snaps. 28 kr/cl
  • Asiatisk ankrilett med hoisin, picklad chili, friterad purjolök, garimajonnäs och kryddsyrad pumpa. 189 kr
  • Kryddbakad jordärtskocka, rostad jordärtskockskräm, västgötaklosterost, grönkål samt örtsallad. 179 kr

 

Varmrätter

  • Bakad rödingfilé, terrin på svamp och potatis, rökt gurka och purjolökskum. 335 kr
  • Rökt porchetta, rotselleripure, kåldolme, äpple- och steksky. 335 kr
  • Glödbakad kålrot, puré på smörbönor, saffranpicklad kålrot och Karl-Johan svamp. 295 kr

 

Dessert

  • Godisuppfinnarens mjölkchokladfluff med pikant krokant: mjölkchokladsmousse, rökt chokladfudge, saltkarameliserade mandlar och apelsincurd. 139 kr
  • Lagerbladsglass med päronkräm, bittra smulor, rulltårta och inkokt päron. 139 kr
  • Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör. 169 kr
  • Kvällens glass/sorbet 79 kr
  • Operans chokladtryffel med kvällens smak 59 kr

 

Köksmästaren rekommenderar 645 kr
  • Förrätt: Asiatisk ankrilett med hoisin, picklad chili, friterad purjolök, garimajonnäs och kryddsyrad pumpa.
  • Varmrätt: Bakad rödingfilé, terrin på svamp och potatis, rökt gurka och purjolökskum.
  • Dessert: Godisuppfinnarens mjölkchokladfluff med pikant krokant: mjölkchokladsmousse, rökt chokladfudge, saltkarameliserade mandlar och apelsincurd.

 

Med reservation för eventuella prisändringar.

 

Kontakta GöteborgsOperans Restaurang

E-post restaurang@opera.se
Tel. 031-13 13 00 sedan tryck "3" för att kopplas till restaurangen.

Telefontider bokningsservice

Mån, tis, tors, fre kl. 14.00–16.00
Ons, lör, sön Stängt