Förrätter
- Crudo på pilgrimsmussla med apelsinvinägrett, gräslöksolja, forellrom och fänkål 189 kr
- Jordärtskocksoppa med smörstekt kalvbräss och sojainlagd svartrot 189 kr
- Dillgravad morot med tångkaviar, granatäpple, ljummen rödkål, flagad mandel och lingonvinägrett 179 kr
Varmrätter
- Smörstekt skrejrygg med musselrisotto, bakad blomkål, krokett på blåmussla och äppelvinägrett 335 kr
- Rödvinsbrässerad svensk oxkind med potatispuré, långbakad fläsksida, sotad lök och rökt gräddfil 335 kr
- Kroppkakor med rostad rotselleripuré, hasselnötter, morot och äpple 295 kr
Dessert
- Chokladboll: kokosmousse, choklad- och moccacreme, rostad havre, brynt smörkola och kaffemaräng 139 kr
- Citron- och yoghurtsorbet, blodapelsincreme med sichuanpeppar, lakritsmazarin och vit chokladsmul 139 kr
- Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör 169 kr
- Kvällens glass/sorbet 79 kr
- Operans chokladtryffel med kvällens smak 59 kr
Köksmästaren rekommenderar 645 kr
- Förrätt:
Crudo på pilgrimsmussla med apelsinvinägrett, gräslöksolja, forellrom och fänkål - Varmrätt:
Smörstekt skrejrygg med musselrisotto, bakad blomkål, krokett på blåmussla och äppelvinägrett - Dessert:
Chokladboll – kokosmousse, choklad- och moccacreme, rostad havre, brynt smörkola och kaffemaräng
Med reservation för eventuella prisändringar.