Förrätter
- Operans S.O.S med brynt smör, ägg, crème fraiche och fröknäcke. 189 kr
Köp till kökets hemkryddade snaps. 28 kr/cl - Asiatisk ankrilett med hoisin, picklad chili, friterad purjolök, garimajonnäs och kryddsyrad pumpa. 189 kr
- Kryddbakad jordärtskocka, rostad jordärtskockskräm, västgötaklosterost, grönkål samt örtsallad. 179 kr
Varmrätter
- Bakad rödingfilé, terrin på svamp och potatis, rökt gurka och purjolökskum. 335 kr
- Rökt porchetta, rotselleripure, kåldolme, äpple- och steksky. 335 kr
- Glödbakad kålrot, puré på smörbönor, saffranpicklad kålrot och Karl-Johan svamp. 295 kr
Dessert
- Godisuppfinnarens mjölkchokladfluff med pikant krokant: mjölkchokladsmousse, rökt chokladfudge, saltkarameliserade mandlar och apelsincurd. 139 kr
- Lagerbladsglass med päronkräm, bittra smulor, rulltårta och inkokt päron. 139 kr
- Operans urval av ekologiska ostar med kvällens tillbehör. 169 kr
- Kvällens glass/sorbet 79 kr
- Operans chokladtryffel med kvällens smak 59 kr
Köksmästaren rekommenderar 645 kr
- Förrätt: Asiatisk ankrilett med hoisin, picklad chili, friterad purjolök, garimajonnäs och kryddsyrad pumpa.
- Varmrätt: Bakad rödingfilé, terrin på svamp och potatis, rökt gurka och purjolökskum.
- Dessert: Godisuppfinnarens mjölkchokladfluff med pikant krokant: mjölkchokladsmousse, rökt chokladfudge, saltkarameliserade mandlar och apelsincurd.
Med reservation för eventuella prisändringar.