Förätter
- Eldad lax från Skagen, gravad rabarber, grön sparris, forellrom och pepparrot 189 kr
- Kycklinglårterrin med ramslök och dragon, smörad kycklingbuljong och vårsallad 189 kr
- Vinkokt vit sparris, nässelskum, potatisflarn, inkokta rädisor och spenatpesto 179 kr
Varmrätter
- Smörpocherad koljarygg, bakad morotscrème, chorizo, vit sparris, skaldjurssås och citronkokt fänkål 335 kr
- Grillad entrecôte, friterad krossad färskpotatis med cheddarost, knippemorot och rödvinssås 335 kr
- Burrata med tomater, vinägerkokt potatis, rökt broccoli och thaibasilika 295 kr
Dessert
- Rominkokta rabarber, mandel- och digestivekaka, bakad cheesecakecrème, rostad pistage och lemoncurd 139 kr
- Jordgubbsglass, citronsockerkaka, rostad choklad, citronfromage och hallon 139 kr
- Operans ekologiska ostar med dagens tillbehör 169 kr
- Kvällens chokladtryffel 79 kr
- Kvällens glass/sorbet 59 kr
Köksmästaren rekommenderar 645 kr
- Förrätt: Eldad lax från Skagen, gravad rabarber, grön sparris, forellrom och pepparrot
- Varmrätt: Smörpocherad koljarygg, bakad morotscrème, chorizo, vit sparris, skaldjurssås och citronkokt fänkål
- Dessert: Rominkokta rabarber, mandel- och digestivekaka, bakad cheesecakecrème, rostad pistage och lemoncurd
Gröna menyn 595 kr
- Förrätt: Vinkokt vit sparris, nässelskum, potatisflarn, inkokta rädisor och spenatpesto
- Varmrätt: Burrata med tomater, vinägerkokt potatis, rökt broccoli och thaibasilika
- Dessert: Rominkokta rabarber, mandel- och digestivekaka, bakad cheesecakecrème, rostad pistage och lemoncurd
Med reservation för eventuella prisändringar.